Galerie InDruk Nieuws

Nieuws

Klaas Gubbels en Ilse Vermeulen op PAN Amsterdam

Tijdens de Pan Amsterdam, van 20 tot en met 27 november, is bij de stand van Wonderwood o.a. het werk te zien van Klaas Gubbels en Ilse Vermeulen: RAI Amsterdam, elke dag van 11.00 tot 18.00 uur.

Galerie InDruk op locatie: tentoonstelling van Harrie Gerritz met 60 kunstwerken in voormalige Bensdorp chololadefabriek in Bussum.

Zondag 27 november van 14:00 tot 17:00 uur kunt u de tentoonstelling ‘Earth’ bezoeken van de kunstenaar Harrie Gerritz in de voormalige chocoladefabriek Bensdorp in Bussum.
Galerie InDruk, gevestigd in het centrum van ’s-Hertogenbosch, vertegenwoordigt Gerritz al 25 jaar.
Het is een bijzonder overzicht van zestig kunstwerken van Harrie Gerritz.
De voormalige Bensdorp fabriek in Bussum van House of Dialogue geeft de ruimte om de schilderijen, grafiek, foto’s en de beelden van Gerritz te tonen.
Bij deze tentoonstelling met als titel ‘Earth’ hoort het gelijknamige cahier. Harrie Gerritz heeft voor deze gelegenheid twee werken gemaakt; de houtdruk ‘Earth’ (150 x 120 cm) en het cortenstalen beeld ‘Landmark’ (hoogte 47 cm). De recent verschenen documentaire uit de serie ‘Oogmerk’ over het werk van Gerritz is tijdens de tentoonstelling in Bussum te zien. U kunt ook bellen om een afspraak te maken met Ilse Vermeulen (06-10191191) voor de bezichtiging op een andere dag, bij voorkeur op een zondag.

House of Dialogue (Bensdorpfabriek)
Nieuwe Spiegelstraat 11, Bussum

Klaas Gubbels ontvangt Singer Prijs 2022

De Singer Prijs is een kunstprijs van de Stichting Vrienden van Singer Laren. De prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan een Nederlands beeldend kunstenaar, voor zijn of haar gehele oeuvre. De Singer Prijs bestaat uit een tentoonstelling en een aankoop van een kunstwerk van Klaas Gubbels voor Singer Laren. Dit cortenstalen beeld krijgt een prachtige plek in de beeldentuin ontworpen door de landschapsarchitect Piet Oudolf.

Aan deze prijs is een tentoonstelling gekoppeld die Museum Singer Laren in samenwerking met Galerie InDruk heeft gerealiseerd. De tentoonstelling is t/m 2 oktober te zien in de Van den Brink galerij van Singer Laren.

Voor een uitgebreide fotoreportage klikt u op Singer Laren

Klaas Gubbels ontvangt Singer Prijs 2022
Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm (l) reikt aan Klaas Gubbels de Singer Prijs 2022 uit. Naast Klaas Gubbels staat Ilse Vermeulen van Galerie InDruk en geheel rechts conservator Anne van Lienden van Museum Singer Laren.
Klaas Gubbels ontvangt Singer Prijs 2022
Klaas Gubbels in de tuinkamer van Singer Laren.